De week van 2 tot en met 10 april staat in het teken van de landelijke museumweek. Tijdens de weekenden is Poldermuseum Het Oude Gemaal vrij toegankelijk. Met het open huis start niet alleen het museumseizoen, maar het Waardse museum presenteert ook haar vernieuwde museumzaal.

"Afgelopen winter is de zaal uitgebreid met nieuwe onderdelen die het verhaal vertellen van vroegere bewoners en de bestuurlijke geschiedenis van de polder", zegt Jan Bootsma, bestuurslid Poldermuseum Het Oude Gemaal. "Bezoekers kunnen het museum nu zelfstandig ontdekken via een interactieve vormgeving."

Het museum is op 2, 3 en 9 april van 11:00 tot 17:00 uur en op 10 en 11 april tot 13:00 uur te bezoeken. Café De Pomp is gedurende beide weekenden geopend vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie, zie de website hetoudegemaalheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2109x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/