Langedijker Thomas Groot gaat stoppen als raadslid namens Forum voor Democratie. De negentienjarige zit in de raad namens Forum voor Democratie en kan dit lastig combineren met school, zo zegt hij tegen Dijk en Waard Centraal.

"Ik stop in de raad, maar ga niet weg bij Forum. Ik blijf doorgaan met mijn werkzaamheden op ons kantoor in Amsterdam", vertelt Groot. "Mijn zetel draag ik over aan de volgende op de lijst." Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen november behaalde de partij van Thierry Baudet drie zetels; Carmen Bosscher, Thomas Groot en Dennis Koopman belandden in de raad. Rob Lute was vierde op de lijst en viste naast het net. Echter, door de stap van Groot krijgt hij nu toch een plek in de raad.

Fractievoorzitter Carmen Bosscher begrijpt dat Thomas Groot zijn studie verkiest boven het raadswerk. "Thomas blijft betrokken bij de partij. Wij begrijpen dat zijn studie niet goed valt te combineren met de raad. We staan volledig achter zijn keuze en heten Rob welkom in de gemeenteraad. Hij is een goede vervanger voor Thomas."
Pin It
Bekeken: 4718x
https://ee.itk.ac.id/data/