Na een steekpartij in een eettent in de Baanstraat in Beverwijk is vrijdagavond een 54-jarige man uit Langedijk aan zijn verwondingen bezweken. De politie werd rond 22:45 uur gealarmeerd. Bij aankomst trof de politie vier gewonden aan.

Twee slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Na enige tijd werd ook het derde slachtoffer ernstig gewond uit de horecazaak gehaald. Reanimatie van de man uit Langedijk in de ambulance mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke. Op de Wijckermolen werd even later een vierde persoon lichtgewond aangetroffen.

De politie is een groot onderzoek gestart en zoekt getuigen. Een deel van de Baanstraat is afgezet als plaats delict en de forensische opsporing is al de hele zaterdag aanwezig. De drie mannen die het hebben overleefd zijn aangehouden. Zij liggen nog in het ziekenhuis. De rol van elke verdachte wordt nu onderzocht. Ze zitten in beperkingen, wat inhoudt dat ze met niemand mogen praten, behalve met hun advocaat.

Twee van de drie mannen in de eettent zijn de koks en komen uit Haarlem. Dat vertelde de geëmotioneerde eigenaar zojuist tegen mediapartner NH Nieuws. De eigenaar was vrijdagavond niet in zijn zaak aanwezig, maar probeerde zijn werknemers telefonisch te bereiken toen hij hoorde dat er in de straat van zijn eetzaak een steekpartij was. "Ze namen niet op. Toen ik aan kwam stond het vol met politie", vertelt de man in tranen.
Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/